Dragnea a dat legea grațierii, pe motiv că deținuții vor să participe și ei la referendum

Negocierile între Liviu Dragnea, Tudorel Toader și restul subordonaților de la ALDE s-au încheiat cu succes, părțile implicate ajungând la un numitor comun. Astfel, s-a decis eliberarea a 15.000 de deținuți care sunt privați de legile dure ale statului paralel de dreptul la vot.

„Vorbim de niște oameni care au făcut și ei un păcat, o greșeală, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fie lăsați să voteze. Și cum vorbim de un referendum pentru familie, este normal ca acești oameni să voteze în sânul familiei”, a declarat Liviu Dragnea, președintele PSD, partid care susține referendumul în înțelegerii pe care o are cu Coaliția pentru Familie, ONG finanțat de Rusia.

Ordonanța este una foarte bine scrisă, grațierea urmând a fi valabilă cel puțin 6 luni de zile, astfel încât un cetățean român, dacă e cumva condamnat definitiv pentru că ar fi furat de la copiii săraci să poată vota în libertate pentru alte referendumuri la fel de importante, cum ar fi cel pentru stabilirea dimensiunii dopului la pepene, interzicerea masturbării ascunși după perdea și numărul de borduri din sectorul 3.

Scris de Ef
5 octombrie 2018 16:10
Citește mai mult despre: Dragnea gratiere referendum

Alte articole

Vezi mai mult