Monarhiștii din România vor avea parte de o veste bună și o veste proastă zilele aceastea. Vestea bună e că ne reîntoarcem la monarhie, vestea proastă e că Parlamentul dorește să-l proclame rege pe Liviu Dragnea întrucât legea actuală nu-i permite să ocupe o funcție inferioară, cea de premier. 

liviu dragnea rege.jpg

„Să nu ne ascundem după deget, am mai făcut asta și de fiecare dată a fost bine. Și Cuza a fost ales de boieri și Carol I a fost pus rege de către Parlament. Pe actuala casă regală nu ne putem baza, moșu' Mihai e aproape mort, Duda e un papagal, iar femeile nu pot fi rege. Liviu Dragnea este soluția firească”, a explicat liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae. 

Inițial, Liviu Dragnea și-ar fi dorit să-și ia numele de Carol al III-lea, că sună impresionant dar în cele din urmă, pentru a rupe orice legătură cu vechea casă regală a României, acesta va domni sub numele de Liviu I. Acesta va prelua și atribuțiile președintelui și pe cele ale premierului. „Ideea mi-a venit când mi-am dat seama că am deja un măscărici personal, pe Sorin Grindeanu”, a mărturisit Alteța Sa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 13.02.2017 15:00 Politic

National Cinematografic