Dragnea a găsit o portiţă să preia puterea. N-are voie să fie premier, dar Parlamentul îl va proclama rege

Monarhiștii din România vor avea parte de o veste bună și o veste proastă zilele aceastea. Vestea bună e că ne reîntoarcem la monarhie, vestea proastă e că Parlamentul dorește să-l proclame rege pe Liviu Dragnea întrucât legea actuală nu-i permite să ocupe o funcție inferioară, cea de premier.

„Să nu ne ascundem după deget, am mai făcut asta și de fiecare dată a fost bine. Și Cuza a fost ales de boieri și Carol I a fost pus rege de către Parlament. Pe actuala casă regală nu ne putem baza, moșu’ Mihai e aproape mort, Duda e un papagal, iar femeile nu pot fi rege. Liviu Dragnea este soluția firească”, a explicat liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae.

Inițial, Liviu Dragnea și-ar fi dorit să-și ia numele de Carol al III-lea, că sună impresionant dar în cele din urmă, pentru a rupe orice legătură cu vechea casă regală a României, acesta va domni sub numele de Liviu I. Acesta va prelua și atribuțiile președintelui și pe cele ale premierului. „Ideea mi-a venit când mi-am dat seama că am deja un măscărici personal, pe Sorin Grindeanu”, a mărturisit Alteța Sa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 februarie 2017 13:00
Citește mai mult despre: Dragnea rege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult