Dragnea anunță că nu mai intră în politică, că i-a luat Florin Cîțu locul

Liviu Dragnea a decis să pună capăt speculaţiilor că ar dori să reintre în politică şi să-şi facă partid cu brontozauri precum Meleşcanu. Potrivit fostului şef PSD, nu mai e loc de încă un Dragnea în România pentru că tronul a fost deja ocupat de Florin Cîţu.

„O fi interpretat Codrin greşit ce i-am scris. De unde şi până unde să-mi fac partid cu hodorogul de Meleşcanu? Aaa, că avem un proiect comun, asta da. Proiectul nostru e să mergem la Amara să facem nişte băi, nişte împachetări cu nămol, poate să jucăm un bridge şi să mâncăm Maxi Mix înmuiat în apă. Nu mă mai interesează politica. Face Cîţu treabă şi fără mine. E pe mâini bune ţara, după cum vedeţi”, a declarat Dragnea pentru televiziunea Clubului Pensionarilor din Teleorman.

„Uitaţi-vă la PNDL-ul lui. Io aş fi trudit o săptămână, cot la cot cu baronii, să-mi iasă atât de frumos. Cîţu l-a făcut singur într-o noapte. E un talent înnăscut băiatul ăsta. Tot ce-i mai lipseşte e o mustaţă, şi poate să-şi înnegrească un dinte cu markerul”, a adăugat fostul şef PSD.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 septembrie 2021 11:54
Citește mai mult despre: citu Dragnea pndl

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult