Dragnea, deranjat de protestele de aseară: s-a trezit și s-a întors pe partea cealaltă

Deși încearcă să n-o arate, Liviu Dragnea are o vârstă destul de înaintată, care-l face să se culce devreme în cele mai multe seri. Așa s-a întâmplat și aseară, când proprietarul de Viorică Dăncilă a adormit încă de la ora 20:00. Somnul lui Dragnea a fost însă întrerupt abrupt spre ora 22:00.

Dar nu, nu l-au trezit sforăiturile partenerei sale de viață, ca-n alte seri, ci țiuitul notificărilor de pe telefonul lui, după ce mai mulți subalterni din partid i-au transmis în același timp informații despre protestele anti-PSD din București și celelalte mari orașe ale țării. Iar Dragnea a fost de-a dreptul deranjat de mesajele primite, pentru că nu doar s-a trezit, dar s-a și întors pe partea cealaltă, semn că protestele nu i-au căzut deloc bine.

În schimb, Codrin-ul lui Dragnea, aflat și el în același pat cu liderul pesedist, nici n-a mișcat în urma notificărilor de pe telefon – efectiv nu s-a sculat deloc. Nici seara, dar nici măcar dimineața, când Liviu Dragnea s-a dus la baie, pentru activitățile clasice de dimineață – toate, mai puțin partea cu spălatul pe dinți, evident.

Scris de Calin
25 februarie 2019 08:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult