În ultimele zile parlamentarii PSD au avut de cel puțin două ori un comportament exemplar de oi: mai întâi marți, când au ieșit ca oile în timpul discursului lui Iohannis din Parlament, iar apoi azi, când au stat ca oile și n-au votat moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu.

pesedisti_incolonati_ca_oile.jpg Marele merit pentru comportamentul de oi al pesediștilor îl are, surprinzător, Gigi Becali. Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea a recunoscut că s-a consultat cu fostul cioban, ca să afle cum se ține un grup mare de oi sub control. Și se pare că sfaturile lui Gigi Becali au fost inspirate, din moment ce comportamentul de oi al parlamentarilor PSD este mai mult decât evident.

”Că hoarda de hoți agramați trimisă de PSD în Parlament nu are capacitatea să gândească nu e o surpriză pentru nimeni”, apreciază politologul Decebal Popescu. ”Vorbim, totuși, de indivizi care și-au făcut studiile la universități private, de apartament sau din centre universitare gen Bălți, ca idiotul de la Justiție, Florin Iordache. Nu cred că se așteaptă cineva ca pesediștii să se comporte altfel decât ca niște oi.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 08.02.2017 18:19 Politic

National Cinematografic