Dragnea, disperat ieri la ICCJ! Susţine că el e “Liviu Fiinţă Vie Născut Viu” şi nu recunoaşte CNP-ul

Orice, numai să scape de justiţie! Printre numeroşii cetăţeni care o iau razna, resping documentele oficiale de identitate şi pretind că sunt „suverani” se numără şi şeful PSD, care le-a dat ieri de furcă judecătorilor de la Înalta Curte.

În loc să-şi admită faptele, spun martorii, Dragnea a început să răcnească că el nu e Dragnea, ci fiinţa suverană Liviu Fiinţă Vie Născut Viu, şi să agite un aşa-zis buletin de identitate confecţionat din cartonul de la un bax de pufuleţi.

Mai mult, el nu ar fi semnat niciun contract la naştere, prin urmare persoana Liviu Dragnea e distinctă de omul suveran Liviu Dragnea, prin urmare persoana Liviu Dragnea, care nu e el, trebuie să facă puşcărie şi nu omul suveran Liviu Dragnea, care nu poate fi îngrădit de graniţe naturale sau artificiale.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Fiinţă Vie Născut Viu Toader, a declarat că pledoaria omului suveran Liviu Dragnea e deosebit de convingătoare şi ar trebui „cel puţin să îi pună pe gânduri” pe procurorii anticorupţie şi pe judecătorii Curţii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
22 martie 2018 15:03

Alte articole

Vezi mai mult