Dragnea, disperat ieri la ICCJ! Susţine că el e “Liviu Fiinţă Vie Născut Viu” şi nu recunoaşte CNP-ul

Orice, numai să scape de justiţie! Printre numeroşii cetăţeni care o iau razna, resping documentele oficiale de identitate şi pretind că sunt „suverani” se numără şi şeful PSD, care le-a dat ieri de furcă judecătorilor de la Înalta Curte.

În loc să-şi admită faptele, spun martorii, Dragnea a început să răcnească că el nu e Dragnea, ci fiinţa suverană Liviu Fiinţă Vie Născut Viu, şi să agite un aşa-zis buletin de identitate confecţionat din cartonul de la un bax de pufuleţi.

Mai mult, el nu ar fi semnat niciun contract la naştere, prin urmare persoana Liviu Dragnea e distinctă de omul suveran Liviu Dragnea, prin urmare persoana Liviu Dragnea, care nu e el, trebuie să facă puşcărie şi nu omul suveran Liviu Dragnea, care nu poate fi îngrădit de graniţe naturale sau artificiale.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Fiinţă Vie Născut Viu Toader, a declarat că pledoaria omului suveran Liviu Dragnea e deosebit de convingătoare şi ar trebui „cel puţin să îi pună pe gânduri” pe procurorii anticorupţie şi pe judecătorii Curţii.

Scris de Vasile
22 martie 2018 15:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult