Oare Liviu Dragnea simte că sfârşitul e aproape? Acesta a avut astăzi o ieşire fulger la emisiunea Viaţa Satului, a treia şi cea mai vehementă de până acum.

dragnea_pet_de_bere.jpg
Printre altele, liderul PSD a făcut o serie de promisiuni fanteziste, inclusiv că volumul PET-ului de bere, aliment esenţial în zonele rurale ale ţării, va creşte până în 2021 la nici mai mult, nici mai puţin de 7 litri.

Ulterior, i-a acuzat pe Iohannis, Cioloş, Soroş şi oculta mondială că vor să reducă PET-ul de bere la 750 ml, aproximativ dimensiunile unui păhărel de ţuică.

"N-oi avea eu multă carte, dar aşa o gogoaşă nici eu nu pot să înghit", spune nea Gigi, cândva un susţinător fidel al lui Dragnea. "Pe o parte îţi promit sticla de şapte litri, pe partea cealaltă îi dau o gaură în fund şi rămânem toţi fără bere."

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 20.05.2019 14:44 Politic

National Cinematografic