Te-ai întrebat şi tu de ce tot încearcă PSD-ul să înfiinţeze aşa-numita “Gardă civilă”? Ei bine, răspunsul a venit! Într-o conferinţă de presă recentă, Liviu Dragnea a declarat că României îi trebuie o armată paralelă, pentru că aia normală cumpără armament şi rachete doar din Vest, ignorându-i în totalitate pe prietenii de la Kremlin.

dragneaarmataparalela.jpg
“Toată ziua cumpărăm numai avioane F-16, rachete Patriot, scuturi antirachetă... Nu e normal să ni se ducă toţi banii în America. Ce-i asta, armata americană?”, a întrebat liderul social-democraţilor. “În tot acest timp zeci de MiG-uri, sute de tancuri Vezdehod, mii de rachete BUK, milioane de carabine Dragunov putrezesc în depozite, aşteptând să le combine cineva.”

Dacă va fi înfiinţată, organizaţia paramilitară va fi subordonată prefecţilor, cel mai entuziast fiind proaspăt numitul prefect de Galaţi, un domn misterios cunoscut doar ca “Vladimir”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 07.09.2017 17:05 Politic

National Cinematografic