Președintele PSD, Liviu Dragnea, condamnă în termeni extrem de duri ancheta penală față de rolul lui Ion Iliescu în Revoluția din 1989. Acesta neagă că ar fi fost o revoluție: ”Atâta timp cât comunistul de Meleșcanu e la Externe, chiar credeți că noi ne-am rupt de Rusia și de comunism? Sunteți naivi”.dragnea_defaimare.jpg

Liderul PSD susține că: “Este ruşinos să-l acuzi pe Ion Iliescu de revoluţie! Revoluţie înseamnă o schimbare majoră în orânduirea socială, ori la noi nu s-a schimbat nimic, tot Partidul Comunist e la putere. Arătaţi-mi vreo dovadă că în România e democraţie şi după aia să-l acuzaţi pe Iliescu de Revoluţie”, spune Dragnea.

O altă dovadă că trăim în continuare în comunism este că la schimbul valutar ți se cere buletinul și toți vor să fugă din țara asta. Totuși, trebuie să recunoaștem că e un comunism ceva mai relaxat, pentru că acum nu te mai arestează când vrei să pleci din țară, ba chiar te încurajează prin măsuri fiscale.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 03.04.2018 11:29 Politic

National Cinematografic