Confruntat cu protestele de stradă infractorul condamnat Liviu Dragnea spune că procedura de aprobare a ordonanțelor amnistierii și grațierii trebuie urgentată. „Sunt peste 100.000 de oameni în stradă și nu încap toți în pușcărie, unde ar trebui să fie pentru protest neautorizat”, a declarat acesta. 

dragnea-prosteste.jpg

Infractorul condamnat Liviu Dragnea, urmărit penal în alte două dosare, susține că cei care ocupă acum pușcăriile sunt acolo degeaba, întrucât niciunul dintre ei n-a ieșit să protesteze în stradă împotriva statului de drept. „L-ați văzut pe domnul profesor Voiculescu să facă scandal în piața Victoriei? Dar pe domnul Adrian Năstase? A preferat să-și tragă un glonț în gât decât să iasă în stradă să se facă de rușine”, a spus infractorul. 

Acesta a  mai propus ca, pentru a nu mai fi manipulați românii, Facebook-ul și alte rețele sociale să fie interzise sau controlate scurt, așa cum este în Rusia. „Dacă toată lumea stă pe internet și este manipulată, cine mai merge la muncă în țara asta? În ritmul ăsta o să ajungem să nu mai avem de la cine fura”, a precizat infractorul Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 30.01.2017 02:20 Politic

National Cinematografic