Delirul de ieri al lui Dragnea a fost doar încălzirea. Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a revenit azi cu noi acuzații: ”Ambulanța neagră a ieșit din tunelul dacic și vine să vă răpească copiii!”, a urlat azi Liviu Dragnea. Conform infractorului, insolitul eveniment a avut loc lângă staţia de metrou Moghioroş, chiar în timp ce oamenii așteptau pe peron venirea trenului.

dragnea_razand.jpg Ba, mai mult, Liviu Dragnea acuză că ambulanța neagră a fost scoasă din tunelul dacic prin incantație și magie neagră de către Klaus Iohannis, iar la volanul ei s-ar afla maleficul George Soros în persoană. De asemenea, pe ambulanță este un steag al UE, dovadă că europenii ne vor răul.

”Nu mi-e frică s-o spun, dar dacă nu dăm odată amnistia și grațierea, ambulanța neagră va răpi toți copiii României și le va fura organele”, a spus infractorul din fruntea partidului de infractori. Imediat, cohorta de slugi de la Antena 3 și România TV a preluat retorica lui Dragnea și titrează pe burtiere că viitorul României este în pericol și că doar Dragnea ne mai poate salva.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 17.12.2018 08:40 Politic

National Cinematografic