Dragnea își continuă delirul și acuză: ”Ambulanţa neagră a ieşit din tunelul dacic!”

Delirul de ieri al lui Dragnea a fost doar încălzirea. Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a revenit azi cu noi acuzații: ”Ambulanța neagră a ieșit din tunelul dacic și vine să vă răpească copiii!”, a urlat azi Liviu Dragnea. Conform infractorului, insolitul eveniment a avut loc lângă staţia de metrou Moghioroş, chiar în timp ce oamenii așteptau pe peron venirea trenului.

Ba, mai mult, Liviu Dragnea acuză că ambulanța neagră a fost scoasă din tunelul dacic prin incantație și magie neagră de către Klaus Iohannis, iar la volanul ei s-ar afla maleficul George Soros în persoană. De asemenea, pe ambulanță este un steag al UE, dovadă că europenii ne vor răul.

”Nu mi-e frică s-o spun, dar dacă nu dăm odată amnistia și grațierea, ambulanța neagră va răpi toți copiii României și le va fura organele”, a spus infractorul din fruntea partidului de infractori. Imediat, cohorta de slugi de la Antena 3 și România TV a preluat retorica lui Dragnea și titrează pe burtiere că viitorul României este în pericol și că doar Dragnea ne mai poate salva.

Scris de Calin
17 decembrie 2018 09:12
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult