Dragnea îşi explică alegerea: “Dacă nici tătarii nu se pricep la jefuit ţara, atunci cine?”

Aspru criticat de elementele naţionaliste din partid pentru că a propus un premier din rândul tătarilor, Dragnea a dat jos din pod explicaţiile convingătoare! În faţa colegilor, şeful PSD a vorbit despre vasta expertiză a tătarilor în materie de prădat şi jefuit, lăudându-i pentru ravagiile pe care le-au făcut în ţările române în secolul al XIII-lea.

“Unii ar putea spune că tătarii se pricep la rapt şi furt chiar mai bine decât PSD-ul”, a glumit Dragnea. “E o exagerare, bineînţeles, dar am încredere că o urmaşă a lui Batu Han va şti să ţină în frâu şi hoardele noastre. Gândiţi-vă ce echipă bună a făcut cu Nicuşor Constantinescu, şi dacă nici ăla n-a prădat ca-n Evul Mediu, atunci io-s popă şi Ponta e doctor în drept!”

În aşteptarea instalării noului executiv, românii care locuiesc în apropiere de Palatul Victoria sunt sfătuiţi să otrăvească fântânile şi să se refugieze la un etaj superior, pentru că teroarea e pe cale să înceapă.

“Va fi un guvern provizoriu, bineînţeles, până când se schimbă legea şi mă pot pune eu premier. Vedem atunci cine e mai tătar”, a zâmbit şeful PSD, exersând o lovitură teribilă de bici pe un manechin costumat în plătitor de taxe.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 decembrie 2016 17:12

Alte articole

Vezi mai mult