Dragnea, nou atac la Cioloș: ”Din cauza ta, pesediștii au ratat furturi de miliarde de euro”

Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea, dă în clocot. Politica premierului Dacian Cioloș îl scoate efectiv din sărite pe infractorul pesedist, care nu ratează nici o ocazie de a-l ataca pe Cioloș la cele două televiziuni cu și pentru retardați, România TV și Antena 3.

Iritarea lui Dragnea vine din faptul că pesediștii lui nu mai pot fura ca pe vremea când premier era Victor Ponta. Iar momentul pică cum nu se poate mai prost, pentru că e an electoral și PSD-ul riscă să nu aibă suficienți bani ca să cumpere cu ulei, făină și găleți voturile proștilor.

”Doar n-o să ne convingem alegătorii cu fapte”, a răbufnit infractorul Liviu Dragnea. ”Toată lumea se plânge în teritoriu că e tot mai greu să fure. De parcă nu ne încurca destul Codruța Kövesi, acum e și Cioloș, care ne înlocuiește oamenii sau schimbă legislația. O să ne trezim la toamnă că ajungem la putere și n-o să mai mai putem fura.”

Liviu Dragnea spune că îi acordă lui Cioloș timp până la finalul lunii ca să-și revizuiască atitudinea. ”Dacă în următoarele 3 săptămâni oamenii PSD-ului nu fură măcar vreo 300 de milioane de euro, convocăm parlamentul și depunem moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș”, a amenințat infractorul din fruntea PSD.

Scris de Calin
12 iulie 2016 13:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult