Dragnea, propunere de bun simţ: bugetul va fi băgat pe cardul lui, să fie sigur că nu se mai fură

Gata cu jafurile! Liviu Dragnea a decis ca bugetul României să fie băgat pe cardul lui, ca să aibă siguranţa că tehnocraţii nu vor mai da şi alte tunuri. Dragnea spune că aşa e cel mai simplu să mărească veniturile bugetarilor, nu trebuie să mai stea după Parlament, sau după Iohannis, care trage de timp cu promulgările.

Dragnea a vorbit la bancă să-i fie mărite şi limitele sumelor pe care le poate extrage zilnic de la bancomat, dar când a fost întrebat de ce a spus că el vrea să scoată mai mulţi bani ca să dea la pensionari, pentru că tehnocraţii nu le-au dat nimic, că au furat banii.

Dragnea explică transferarea banilor publici în contul lui şi din alt unghi: “Mai e şi chestiunea securităţii personale. Dacă procurorii ştiu că banii sunt la mine, e mai puţin probabil să fiu arestat, că pe urmă nu le mai dau salariile, e logic. Ştiţi, eu sunt condamnat penal şi uneori sunt tratat ca atare. Dacă ar fi bugetul în contul meu, cred că românii m-ar privi cu alţi ochi”, a declarat Liviu Dragnea, un condamnat penal definitiv.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 ianuarie 2017 13:05
Citește mai mult despre: buget Ciolos Dragnea gaură

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult