Dragnea râde de cazul de sclavie din Argeş: “Eu în Teleorman am peste 300.000 de robi!”

Ca de obicei, președintele PSD Liviu Dragnea a intervenit azi dimineață cu o declarație în privința cazului de sclavie de la Argeș. După ce a acuzat procurorii de stahanovism și faptul că „trăim într-un stat polițienesc unde ești condamnat pentru că oferi locuri de muncă oamenilor”, liderul PSD a punctat și faptul că, din acest punct de vedere, județul pe care l-a păstorit este mult mai dezvoltat.

„Mi se pare o afacere extrem de mică, doar 40 de persoane, e aproape un IMM. Eu am, la mine în Teleorman, aproape 300.000 de robi, care lucrează în agricultură și meșteșuguri. Dacă omul ăla nu era un afacerist de duzină știa că se pot obține fonduri guvernamentale pentru plata robilor, se numesc ajutoare sociale”, a explicat Liviu Dragnea.

Acesta a punctat că metodele sale de constrângere sunt mult mai rafinate decât cele ale amatorilor din Argeș. „Nu-i bat, nu-i țin în lanțuri, dar nici nu le fac drumuri, canalizare sau școli. Din când în când, primesc ulei, făină și mălai, că e ca la dresaj, într-o mână ai biciul, într-alta ai cubulețul de zahăr”.

Scris de Ef
13 iulie 2016 13:07
Citește mai mult despre: arges Dragnea sclavie

Alte articole

Vezi mai mult