Liviu Dragnea a apreciat enorm ajutorul dat de UDMR la adoptarea modificărilor la Codurile penale. În numele, dar mai ales ca prim reprezentant al infractorilor care vor beneficia de aceste modificări, liderul hoardei pesediste l-a mângâiat pe creștet pe Kelemen Hunor și i-a promis crănțănele și aur. Ba chiar l-a și invitat cu el la baie.

ungurul_si_dragnea.jpg ”Kelemen, știi aurul României, ăla de-am cerut să fie repatriat? Ei bine, o să fie repatriat la voi, în Ungaria, să vă bucurați de el după pofta inimii. Am vorbit cu Viktor Orban și e totul stabilit”, i-a transmis Dragnea liderului udemerist. Kelemen s-a bucurat și a schelălăit aprobator, arătându-și astfel aprecierea pentru stăpânul său.

Și Liviu Dragnea nu are de gând să se oprească aici. ”Dacă veți arăta aceeași slugărnicie și dățile viitoare când avem nevoie de voturile UDMR, o să vă dau inclusiv Ardealul”, i-a promis Dragnea lui Kelemen. ”Oricum voturile de acolo scad procentele PSD, pentru noi e mai bună o Românie fără Ardeal, al cărei conducător voi putea fi pe viață.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 24.04.2019 16:21 Politic

National Cinematografic