Marele absent al acestor ore, infractorul condamnat Liviu Dragnea, are serioase probleme de sănătate. Acesta are niște crampe stomacale de azi dimineață, de când exersează în fața oglinzii cum să se dea surprins de ordonanță dar îl tot pufnește râsul.

dragnea razand.jpg

Aproiați ai gunoiului spun că nu știu exact ce-l amuză mai mult, gândul că a tras în piept o țară întregă sau faptul că-l gâdilă premierul Sorin Grindeanu cu limba-n cur. Cert este că Dragnea râde isteric și nu se poate deloc concentra să aibă o față serioasă, aia pentru prostit fraierii din Teleorman care votează. 

„Cred că îmbătrânesc”, a mărturisit Dragnea care se mândrea că pe vremuri putea să mintă ca un porc fără ca măcar să clipească. „E stresul din ultimele zile, m-au tot asaltat ziariștii cu informații bizare, cum că aș pregăti o ordonanță să mă scape de pușcărie, că vreau să grațiez pedofili, violatori sau hoți. Niște fantezii, vă dați seama”, a spus infractorul. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 01.02.2017 18:51 Politic

National Cinematografic