Dragnea, resemnat că a rămas cu sechestru pe avere: “Aia e, iar tre’ să fur de la copii!”

După ce magistrații Înaltei Curți i-au respins cererea de ridicare a sechestrului pe avere, Liviu Dragnea părea un om descumpănit. ”Nenorociții, nu-mi dau altă șansă decât să fur în continuare, că altfel n-am din ce trăi așa cum sunt eu obișnuit. Aia e, iar tre’ să fur de la copii”, s-a resemnat infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD.

Deși mai mulți colegi de partid s-au oferit să-i dea din banii pe care i-au furat ei, Dragnea i-a refuzat agresiv. ”Sunt liderul vostru, așa că e de datoria mea să dau un exemplu la furat!”, a tunat liderul PSD. ”Să ajung să trăiesc din banii furați de voi ar însemna că sunt un lider incompetent, incapabil să conducă acest partid. Și imediat ar veni un alt hoț mai mare și mi-ar lua locul de președinte PSD.”

Viorica Dăncilă s-a oferit și ea să dea o ordonanță de urgență, prin care Liviu Dragnea să primească mulți bani lună de lună de la guvern, dar s-a scuzat că nu știe să scrie. ”Dar, dacă îmi scrieți dumneavoastră, stăpâne, ordonața, o dau imediat, fără să stau pe gânduri”, i-a promis Dăncilă lui Dragnea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
11 octombrie 2018 08:45
Citește mai mult despre: Dragnea furat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult