Dragnea s-a interesat câți ani riscă în plus, acum c-a ajuns Kövesi procuror european

Liviu Dragnea a transpirat serios la auzul veștii că Laura Codruța Kövesi va deveni procuror-șef european. Tunurile date cu bani europeni de Teldrum vor fi mai mult ca sigur investigate de Codruța, astfel că șansele ca anii de închisoare ai infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea să crească vertiginos sunt cât se poate de mari.

”Câți? Câți mai risc? Mai scap vreodată?” au fost primele cuvinte ale lui Dragnea când și-a sunat disperat avocatul. ”Inițial nici n-am înțeles la ce se referă”, povestește avocatul. ”Abia după ce s-a mai liniștit și mi-a spus că se teme de «aia de-a ajuns procuror european» – că, din superstiție, nu pronunță numele Kövesi – am înțeles la ce se referă.”

Avocatul spune că l-a liniștit pe infractorul pesedist, spunându-i că nu riscă nimic acum c-a ajuns Kövesi procuror-șef european. ”Dar am făcut asta doar pentru că vreau să-i iau banii în continuare, că știu că n-are nicio șansă să rămână doar cu anii din actuala condamnare”, a clarificat însă avocatul lui Dragnea. ”Că, dacă e să fiu sincer, fără cinci nu scapă, după părerea mea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
20 septembrie 2019 11:09
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult