Deţinătorii de bani în fonduri private de pensii pot răsufla liniştiţi! După ce i-au fost prezentate toate datele, Liviu Dragnea a decis să recalculeze priorităţile partidului. Astfel, Guvernul are acum în vedere naţionalizarea păcănelelor, pentru că “acolo sunt banii serioşi”.

dragnea_nationalizeaza_pacanelele.jpg

“Cine cotizează la pensia privată? Ăia care muncesc, o mână de oameni! La păcănele, în schimb, bagă bani toate categoriile sociale, de la ultimul şomer până la foşti primari ai Capitalei. Acolo e miezul, loveaua groasă, biştaru’, marafetu’, caşcavalul, cum vreţi să-i spuneţi - nu la pârliţii de angajaţi din privat”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, într-un interviu pentru Antena 3.

“Pilonul 2 de păcănele ar putea fi naţionalizat anul viitor, banii obţinuţi urmând să fie folosiţi pentru plata ajutoarelor sociale şi a pensiilor. Din aceştia, o bună parte s-ar putea întoarce la păcănele. E practic un perpetuum mobile financiar, a declarat şeful PSD, inspectând câteva aparate într-un bar de zi din cartierul Berceni.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 13.04.2017 18:43 Politic

National Cinematografic