Deţinătorii de bani în fonduri private de pensii pot răsufla liniştiţi! După ce i-au fost prezentate toate datele, Liviu Dragnea a decis să recalculeze priorităţile partidului. Astfel, Guvernul are acum în vedere naţionalizarea păcănelelor, pentru că “acolo sunt banii serioşi”.

dragnea_nationalizeaza_pacanelele.jpg

“Cine cotizează la pensia privată? Ăia care muncesc, o mână de oameni! La păcănele, în schimb, bagă bani toate categoriile sociale, de la ultimul şomer până la foşti primari ai Capitalei. Acolo e miezul, loveaua groasă, biştaru’, marafetu’, caşcavalul, cum vreţi să-i spuneţi - nu la pârliţii de angajaţi din privat”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, într-un interviu pentru Antena 3.

“Pilonul 2 de păcănele ar putea fi naţionalizat anul viitor, banii obţinuţi urmând să fie folosiţi pentru plata ajutoarelor sociale şi a pensiilor. Din aceştia, o bună parte s-ar putea întoarce la păcănele. E practic un perpetuum mobile financiar, a declarat şeful PSD, inspectând câteva aparate într-un bar de zi din cartierul Berceni.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 13.04.2017 16:43 Politic

National Cinematografic