Dragnea s-a răzgândit: ”Taxa TV se încasează în continuare, dar va ajunge la Antena 3, nu la TVR”

La doar o zi după ce s-a votat eliminarea taxei TV, Liviu Dragnea s-a răzgândit în privința ei. Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a anunțat că taxa TV se va încasa în continuare, doar că nu va mai ajunge la TVR, ca până acum, ci la Antena 3.

”Motivele sunt evidente”, spune condamnatul de la PSD. ”Antena 3 nu doar că are audiența mult mai mare decât TVR, dar este la un cu totul alt nivel al profesionalismului. Ca să nu mai zic că este un post independent, fără nici un control din zona politicului. Nici că se putea post mai potrivit ca să încaseze anual cele aproape 200 de milioane de euro, bani luați direct de la cetățeni.”

Liviu Dragnea a dat Antena 3 ca exemplu de profesionalism și pentru relația angajaților televiziunii cu patronul lor. ”Acesta nu intervine niciodată în politica editorială a postului”, a spus infractorul de la PSD. ”Ba, mai mult, de peste 2 ani patronul Antena 3 nici măcar n-a pus piciorul în sediul televiziunii. Iar asta denotă profesionalism și integritate.”

Vestea că Antena 3 va încasa banii din taxa TV de acum încolo a stârnit entuziasm printre angajații postului. Mircea Badea și Mihai Gâdea sunt deja la a patra serie de dat limbi în cur la toți angajații postului, atât sunt de încântați de decizia lui Dragnea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
26 octombrie 2016 16:10
Citește mai mult despre: antena3 Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult