S-a săturat să tot demită premieri! Liviu Dragnea ia în calcul să numească în fruntea Guvernului un membru PSD 100% intangibil, adică pe Ion Iliescu. Propunerea are avantaje multiple. În primul rând, gradul de comunism al lui Iliescu este de 1 milion de unităţi, ceea ce va satisface atât baronii locali, cât şi electoratul pesedist, care vrea socialism, nemuncă şi pomeni de la stat.iliescu_comunism_premier.jpg

“Mi s-a luat să stau cu frică de procurori, DNA şi tribunale. Gândiţi-vă că Ion Iliescu este inculpat oficial pentru crime împotriva umanităţi şi este în libertate. Alţii ca el, precum Saddam Hussein, Gaddafi, Mussolini, sau Ceauşescu au fost executaţi, dar el este preşedinte onorific al partidului de guvernare, i se rupe de Codruţa, de Iohannis şi de restul românilor. A omorât oameni la mineriade, la revoluţie şi e liber, are pensie specială! Dobitocii ăştia l-au ales preşedinte de 3 ori! Cum să nu-l vreau premier?”, a spus Liviu Dragnea.

Decizia lui Iliescu încă nu e clară. Liviu Dragnea spune că l-ar fi sunat pe fostul preşedinte să-l întrebe dacă nu vrea să fie premier, însă Iliescu i-ar fi spus: “Să mori tu?”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 11.10.2017 15:13 Politic

National Cinematografic