Dragnea se gândeşte să-l pună premier pe Ion Iliescu, pentru că e imun la justiţie

S-a săturat să tot demită premieri! Liviu Dragnea ia în calcul să numească în fruntea Guvernului un membru PSD 100% intangibil, adică pe Ion Iliescu. Propunerea are avantaje multiple. În primul rând, gradul de comunism al lui Iliescu este de 1 milion de unităţi, ceea ce va satisface atât baronii locali, cât şi electoratul pesedist, care vrea socialism, nemuncă şi pomeni de la stat.

“Mi s-a luat să stau cu frică de procurori, DNA şi tribunale. Gândiţi-vă că Ion Iliescu este inculpat oficial pentru crime împotriva umanităţi şi este în libertate. Alţii ca el, precum Saddam Hussein, Gaddafi, Mussolini, sau Ceauşescu au fost executaţi, dar el este preşedinte onorific al partidului de guvernare, i se rupe de Codruţa, de Iohannis şi de restul românilor. A omorât oameni la mineriade, la revoluţie şi e liber, are pensie specială! Dobitocii ăştia l-au ales preşedinte de 3 ori! Cum să nu-l vreau premier?”, a spus Liviu Dragnea.

Decizia lui Iliescu încă nu e clară. Liviu Dragnea spune că l-ar fi sunat pe fostul preşedinte să-l întrebe dacă nu vrea să fie premier, însă Iliescu i-ar fi spus: “Să mori tu?”.

Scris de Ionut
11 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: Dragnea Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult