Dragnea se grăbeşte cu referendumul! Mai are o lună să-i convingă pe deţinuţii de la Jilava că nu e bine să fii gay

Demersul medieval al celor adunați sub titulatura ”Coaliția pentru Familie” a ajuns pe agenda parlamentului dintr-un motiv cât se poate de clar: Dragnea e disperat să le arate românilor, dar mai ales deținuților de la Jilava, că nu e bine să fii gay.

Așa s-a ajuns ca Dragnea să-și mobilizeze slugile din PSD și ALDE ca să voteze pentru un referendum anti-gay. Ba chiar a fost nevoit să apeleze și la slugile din PNL, pentru că fără votul lor nu s-ar fi ajuns la organizarea referendumului. ”Pesediștii aveau nevoie de două treimi din voturi, iar peneliștii au fost cum nu se poate mai fericiți că i-au putut ajuta pe bunii lor colegi, pesediștii”, a explicat politologul Decebal Popescu.

Fiiind extrem de disperat, Dragnea nu se va mulțumi doar cu acest referendum medieval. El are de gând să introducă mai multe amendamente la legea grațierii la care lucrează acum. ”Astfel, vor fi excluși de la grațiere toți deținuții care fac sex anal cu colegi de celulă mustăcioși și trecuți de 50 de ani”, a lăsat de înțeles un important lider pesedist.

Scris de Calin
12 septembrie 2018 11:09
Citește mai mult despre: Dragnea referendum

Alte articole

Vezi mai mult