Dragnea și Tăriceanu vor să pescuiască în hazna, că sigur prind un candidat bun pentru funcția de premier

După ce președintele Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea și Tăriceanu pentru funcția de premier, cei doi lideri de alianță s-au regrupat rapid. La sugestia lui Tăriceanu, Dragnea a decis ca în noaptea asta să pescuiască amândoi într-o hazna, că sigur vor prinde acolo un candidat bun pentru funcția de premier.

”La cum arată procentele noastre în Parlament, e clar că decembrie e o lună norocoasă pentru PSD”, este convins infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea. ”Deci sigur prind azi un candidat bun la hazna. Mai ales că îl am alături de mine pe domnul Tăriceanu, care, fără falsă modestie, e cel mai fin cunoscător al haznalelor din România. Nas ca al domnului Tăriceanu, când vine vorba de hazna, n-are nimeni!”

Tăriceanu dă, la rândul lui, asigurări că metoda lui nu dă niciodată greș. ”Păi voi cum credeți că mi-am ales colegii din partid?”, s-a întrebat retoric liderul ALDE. ”Normal că din hazna. Și deja fac diferența între unul cu adevărat bun și un începător. Ca să merite să fie premier, trebuie să-l pescuim mai de la fundul haznalei, că acolo stau politicienii buni. Uitați-vă la mine, de exemplu, sunt președinte de Senat și numai pe fundul haznalei stau.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 decembrie 2016 20:12

Alte articole

Vezi mai mult