Liviu Dragnea continuă seria de grafice făcute din pix. După ce s-a lăudat cu un PIB umflat artificial, infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a prezentat un nou grafic, chiar mai mincinos decât primul: un grafic cu IQ-ul Vioricăi Dăncilă, care ar fi crescut spectaculos în ultimii doi ani, de la 4 la 12 puncte.

danciladaeaiq.jpg ”Viorica Dăncilă a încheiat anul trecut cu un IQ de 12, cu 8 puncte în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 200%. Petre Daea, în schimb, și-a scăzut nivelul de senilitate cu 44%, apropiindu-se de luciditatea unui om normal. Cifrele guvernului PSD arată nu bine, ci foarte bine. #indraznestesacrezi”, a postat Liviu Dragnea pe Facebook.

Surprinzător oarecum, Viorica Dăncilă l-a corectat pe Liviu Dragnea. ”De fapt, IQ-ul meu a crescut de la 4 la 11, deci de patru ori, nu doar de trei ori. Dar sunt sigură că nu domnul Dragnea a greșit calculul, ci persoana care a desenat graficul și l-a postat pe Facebook”, a ținut să precizeze premierul.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 28.01.2019 11:06 Politic

National Cinematografic