Dragnea, un nou grafic mincinos: spune că IQ-ul Vioricăi Dăncilă s-a triplat în doi ani

Liviu Dragnea continuă seria de grafice făcute din pix. După ce s-a lăudat cu un PIB umflat artificial, infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a prezentat un nou grafic, chiar mai mincinos decât primul: un grafic cu IQ-ul Vioricăi Dăncilă, care ar fi crescut spectaculos în ultimii doi ani, de la 4 la 12 puncte.

”Viorica Dăncilă a încheiat anul trecut cu un IQ de 12, cu 8 puncte în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 200%. Petre Daea, în schimb, și-a scăzut nivelul de senilitate cu 44%, apropiindu-se de luciditatea unui om normal. Cifrele guvernului PSD arată nu bine, ci foarte bine. #indraznestesacrezi”, a postat Liviu Dragnea pe Facebook.

Surprinzător oarecum, Viorica Dăncilă l-a corectat pe Liviu Dragnea. ”De fapt, IQ-ul meu a crescut de la 4 la 11, deci de patru ori, nu doar de trei ori. Dar sunt sigură că nu domnul Dragnea a greșit calculul, ci persoana care a desenat graficul și l-a postat pe Facebook”, a ținut să precizeze premierul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
28 ianuarie 2019 12:01

Alte articole

Vezi mai mult