Dramă după dramă pentru Piedone! A ieşit din puşcărie tocmai când începe postul

Fostul primar al sectorului 4 a ajuns din lac în puţ! La scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Cristian “Piedone” Popescu a fost lovit de o veste şi mai dureroasă: a început postul Crăciunului, aşa că va trebui să mai aştepte dacă vrea să se bucure, ca un bun creştin, de o ceafă suculentă de porc la grătar.

“În arest era groaznic, îţi dădeau supă de varză, pâine, fasole… Eu am un regim special, vă puteţi imagina cât mi-a fost afectată sănătatea numai poftind la un homar, un cotlet de miel, o labă de urs sau un antricot de vită Kobe”, mărturiseşte Piedone. “Mă rugam zilnic la Arsenie Boca şi la ciurul meu cu Isus să pot să scap, să ronţăi o găleată de aripioare picante şi apoi să mă retrag din viaţa publică!”

Când a ieşit, în sfârşit, de după gratii, Piedone abia a apucat să guste câteva fâşiuţe de şaorma înainte de venirea postului. “De ce mă amăgeşti, Doamne?”, a strigat fostul primar către ceruri, prăbuşindu-se în genunchi, cu mirosul de carne crocantă încă umplându-i nările pofticioase.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 noiembrie 2015 09:02
Citește mai mult despre: coruptie inchisoare mancare piedone post

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult