Dramă în Sălaj, după ce s-a pierdut cheia judeţului: „Nu mai are cine uda florile şi hrăni pisica”

Judeţul Sălaj trece prin momente dramatice. Cetăţeanul care ţinea cheia judeţului s-a îmbătat crunt de 1 Mai şi a pierdut-o într-o gură de canal. Astfel, de mai bine de o săptămână nimeni nu a mai intrat în judeţ, să ude florile, să deschidă geamurile ca să aerisească judeţul şi să hrănească pisica.

„Pentru că toţi cetăţenii din Sălaj sunt plecaţi la muncă în alte zone ale ţării, cheia judeţului a fost luată de un sălăjean care locuieşte în judeţul vecin, Cluj, ca să mai treacă din când în când prin Sălaj, să nu ajungă chiar o ruină. Din păcate, a uitat să facă dublură la cheie, iar acum nimeni nu mai poate intra în judeţ”, a explicat prefectul de Sălaj.

Acesta a luat deja legătura cu Jandarmeria, pe care a rugat-o să îi pună la dispoziţie nişte mascaţi, care să spargă uşa de la intrare a judeţului. „Sper doar să nu afle hoţii că nu mai e nimeni în judeţ şi să-l jefuiască. Nu c-ar fi mare lucru de furat, dar avem câteva lucruri cu valoarea sentimentală, pe care nu am vrea să le pierdem”, a spus prefectul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 mai 2013 08:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult