Dramă la Parlament: Jacuzzi-ul, “complet nefolosibil” după ce Remus Cernea l-a înfundat cu păr

Scene demne de o tragedie greacă la Parlamentul României! Sute de senatori şi deputaţi au izbucnit în lacrimi, spun surse din interior, la auzul veştii că jacuzzi-ul din incintă s-ar fi defectat grav, putând intra din nou în uz abia săptămâna viitoare. De vină pentru dezastru ar fi nimeni altul decât Remus Cernea, care cu o noapte în urmă ar fi înfundat fragila instalaţie cu un smoc de păr.

“Un detaşament de jandarmi a fost trimis de urgenţă la Parlament să-l apere pe Cernea de colegii săi furioşi că nu se vor putea bucura de o baie relaxantă în weekend”, a transmis purtătorul de cuvânt al Parlamentului. “Un avion a fost trimis deja în Germania pentru a-i aduce la Bucureşti pe cei mai buni instalatori din lume, în speranţa că vom putea remedia problema cât mai repede; gândiţi-vă că de acest jacuzzi depinde funcţionarea statului de drept şi a democraţiei.

“În valoare de zeci de mii de euro, soda caustică folosită pentru desfundarea indispensabilului dispozitiv va fi una specială, maturată 40 de ani în pivniţa unei mânăstiri de pe valea Loarei. Ştiţi, părul domnului Cernea este foarte sârmos”, a adăugat reprezentantul legislativului.

Scris de Vasile
25 octombrie 2013 12:10

Alte articole

Vezi mai mult