Dramatic! De fiecare dată când Remus Cernea sărută o femeie, un pui de delfin moare

Vești triste pentru iubitorii de animale! Planeta noastră este de azi mai săracă cu un delfin mic și drăgălaș, după ce Remus Cernea și-a săruta iubita în Parlament, chiar în fața camerelor TV.

”La doar câteva minute după sărutul lui Remus Cernea, un pui de delfin a eșuat pe uscat, în apropierea plajei din Eforie Nord”, a anunțat reputatul biolog marin Decebal Popescu. ”Și nu e ca și cum nu s-ar ști că orice sărut dintre Remus Cernea și o femeie va avea un efect negativ asupra ecosistemului marin. Nu înțeleg ce-a fost în capul lui!”

Gestul inconștient al lui Remus Cernea nu doar a ucis puiul de delfin, dar a și oripilat năpăstuiții care au văzut scena la TV sau pe internet. Sărutul lui Cernea arată totodată fățărnicia de care dă dovadă deputatul independent, care se declară un luptător pentru drepturile delfinilor, deși gesturile lui arată contrariul.

Biologul marin atrage atenția că, dacă Remus Cernea continuă să sărute femei, delfinii din Marea Neagră vor ajunge o specia pe cale de dispariție. ”Sau, dacă, Doamne-ferește!, Remus Cernea face sex, din Marea Neagră va dispărea complet orice formă de viață”, avertizează Decebal Popescu.

Scris de Calin
29 februarie 2016 14:02
Citește mai mult despre: delfin Remus Cernea

Alte articole

Vezi mai mult