Drepta se consolidează! După partidul lui Cioloș și USR, acum și PNL se gândește să devină de dreapta

Cele două mari probleme naționale din acest moment, Unirea cu Basarabia și problema homosexualilor ar putea fi rezolvate dintr-un foc dacă o nouă propunere legislativă va primi acordul celor două camere ale parlamentului. Aceasta prevede organizarea unui singur referendum în care să poți răspunde la ambele întrebări.

„Ne-am gândit că întrebarea perfectă este «Vreți ca homosexualii români să se unească cu cei moldoveni?». Cei care nu sunt de acord cu căsătoriile între homosexuali vor putea să se pronunțe exact pe acest subiect, că și moldovenii sunt tot un fel de româmi. Iar cei ce nu sunt de acord cu unirea celor două țări, iar, vor putea spune nu fără probleme”, a declarat Aristotel Oancea, deputatul care a făcut propunerea.

Alte idei in privința referendumului vizau organizarea acestuia într-o zi de muncă, pentru că toți cei care n-au nicio problemă cu uniunile sunt la lucru și nu pot fugi ca să-și dea cu părerea pe orice prostie sau permiterea participării la scrutin despre homosexualitate doar după ce ai încercat sexul anal, ca să poți vota în cunoștință de cauză.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
3 aprilie 2018 15:04

Alte articole

Vezi mai mult