Drojdier care n-a mai băut pe caiet de 3 luni, bănuit că ar fi devenit omul lui Soros

Suspiciuni de trădare într-una din cele mai populare birturi de pe strada Cuza Vodă din București. Mai mulți bețivi autentici din zonă îl bănuiesc pe colegul lor Costel, care în ultima vreme nu a mai băut pe caiet, că ar fi omul infiltrat de Soroș în mica lor comunitate. 

„Atitudinea sa a devenit tot mai suspectă în ultimele luni. Zicea că pesediștii sunt hoți, că locul lui Dragnea e la bulău și că n-ar mai trebui date ajutoare sociale la toate putorile. Când s-a dus să se pișe pe gardul de lângă local l-am verificat în caiet: gol! Nici o datorie scrisă, de mai bine de trei luni. De unde are atâția bani de bere cu vodcă? Doi lei berea la halbă, un leu cinzeaca de vodcă, se adună sumele! Clar că a fost pus de Soroș să ne ducă în sărăcie, să formeze noul guvern mondial și să omoare câteva miliarde de oameni”, a declarat un bețiv veteran al birtului. 

Bețivii au solicitat patronatului deschiderea unei anchete, care să scoată la iveală dacă nu cumva omul lui Soroș se face vinovat de trădare a intereselor cârciumii. Confruntat cu acuzațiile aduse, nea Costel a mai comandat un rând de bere cu vodcă și a răspuns dur, fără echivoc: „Dă-i în p… mea”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 noiembrie 2016 19:07
Citește mai mult despre: nea Costel Soros

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult