Drojdierul Nea Costel, un simbol al Pieței Crângași, unde obişnuieşte să se facă zi de zi matol, a refuzat ferm oferta PNL-ului, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de partidul Alinei Gorghiu: "Dă-i în ... mea de bandiţi! Au încercat să mă convingă pe mine să fiu candidatul lor la București!", spune uşor confuz Nea Costel.

betiv_infect_bere_pet.jpg
Acesta spune că el are onoare și nu poate accepta niciodată o ofertă de la politicieni. Ba chiar a amenințat cu represalii dacă PNL nu își retrage candidatul de la București: ”O să le zic la toți care mi-au dat băutură pe datorie că n-o s-o vadă niciodată înapoi dacă votează cu PNL, oricare ar fi riscurile! O să fie acaparat Bucureștiul de ciuma roșie pesedistă, aia e, dar o să trec eu cumva și peste asta!”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de societatea civilă bucureșteană, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă membrilor PNL să-şi bată cuie în cap dacă vor să câștige primării: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea", spun drojdierii.

Scris de TNR | Wednesday, 13.04.2016 16:43 Politic

National Cinematografic