Drojdierul Nea Costel, simbolul Pieţei Crângaşi, a refuzat PNL-ul: “Dă-i în p… mea!”

Drojdierul Nea Costel, un simbol al Pieței Crângași, unde obişnuieşte să se facă zi de zi matol, a refuzat ferm oferta PNL-ului, exprimând în cuvinte dure părerea sa faţă de partidul Alinei Gorghiu: „Dă-i în … mea de bandiţi! Au încercat să mă convingă pe mine să fiu candidatul lor la București!”, spune uşor confuz Nea Costel.

Acesta spune că el are onoare și nu poate accepta niciodată o ofertă de la politicieni. Ba chiar a amenințat cu represalii dacă PNL nu își retrage candidatul de la București: ”O să le zic la toți care mi-au dat băutură pe datorie că n-o s-o vadă niciodată înapoi dacă votează cu PNL, oricare ar fi riscurile! O să fie acaparat Bucureștiul de ciuma roșie pesedistă, aia e, dar o să trec eu cumva și peste asta!”, declară supărat drojdierul.

Atitudinea lui Nea Costel e susţinută atât de societatea civilă bucureșteană, cât şi de colegii săi de băutură, gunoierii cartierului. Aceştia le recomandă membrilor PNL să-şi bată cuie în cap dacă vor să câștige primării: ”Noi când eram în puşcărie şi ne doream ceva, ne băteam cuie în cap până ni se dădea”, spun drojdierii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
13 aprilie 2016 16:43
Citește mai mult despre: nea Costel PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult