Drulă, favorit la șefia USR după ce i-a convins pe Lulă și Pendulă să nu candideze

Aflat într-o situație dificilă, cu partidul în curs de destrămare și numeroși primari cu probleme, Cătălin Drulă obține o primă victorie, măcar în competiția internă. După mai multe runde de negocieri acesta a reușit să-i convingă pe doi vicepreședinți USR, respectiv Mihai Lulă și Viorel Pendulă să nu mai candideze împotriva sa.

„Am discutat cu domnii Lulă și Pendulă, am și semnat o țidulă între noi, un fel de angajament de sprijin reciproc să nu ne atacăm ca orice rapandulă, aruncând o basculă de zoaie unul în capul celuilalt cum se face de obicei în politică”, a declarat Cătălin Drulă în cadrul obișnuitei conferințe de presă de la USR.

Liderul interimar al USR susține că s-a ajuns la această formulă pentru a evita eventualele certuri din USR care sunt aproape inevitabile, mai ales acum, pe caniculă. „Eu o să votez cu domnul Drulă pentru că este genul ăla de om cinstit, ce-i în gură și-n căciulă și fără ceilalți doi concurența sa este aproape nulă”, a anunțat și președintele fililalei Buzău a USR, Iancu Libelulă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 iunie 2022 12:03
Citește mai mult despre: drula pendula

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult