Drulă l-a felicitat pe Lulă pentru câștigarea alegerilor din Brazilia

Cel mai mare susținător ale noului președinte brazilian este din România: Cătălin Drulă. Președintele USR a fost dealtfel printre primii care l-au felicitat pe Lulă pentru obținerea mandatului de președinte. „Drula felicitam Lula por vitória“ a titrat azi presa din Brazilia.

Pentru noul președinte al Braziliei felicitările lui Drulă sunt mai importante decât cele primite de la Biden sau Macron. „Dacă e un politician pe care-l stimez cu adevărat, acesta este Drulă“, a spus Lulă într-o conferință de presă.

Lulă și Drulă nu l-au uitat nici pe bunul lor prieten Pendulă, căruia i-au urat să ajungă președinte în Venezuela. Asta în timp ce Lulă și Pendulă au spus, la rândul lor, că-i țin pumnii lui Drulă în România. Liderului USR chiar i s-a sugerat să-și schimbe numele în Luiz Inácio Drula da Silva, ca să-și sporească șansele la următoarele alegeri.

Un alt român care i-a scris azi lui Lulă, noul președinte brazilian, este Klaus Iohannis. Dar nu ca să-l felicite, ci ca să-l întreba dacă-l poate ajuta cu cazarea în timpul carnavalului de la Rio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
31 octombrie 2022 15:03
Citește mai mult despre: drula

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult