Viaţa e grea chiar şi pentru cei mai harnici indivizi! Un muncitor la "Drumuri şi poduri" a fost disponibilizat ieri, după ce groapa pe care o astupa de mai bine de 2 decenii s-a închis definitiv. CNADNR anunţă că bărbatul va primi un pachet compensatoriu, însă acesta spune că îi va fi foarte greu să găsească alt loc de muncă.

muncitor_doarme_in_groapa.jpg
"Timp de 20 de ani am lucrat din greu la gaura aia de pe bd. Basarabia, unde îşi pierd oamenii capacele de la roţi", explică Dorian Şulea, drumarul rămas pe drumuri. "Era un şantier important, deoarece atunci când dormeam în el, puneam un triunghi portocaliu iar şoferii îl ocoleau şi nu-şi mai pierdeau capacele de la roţi. Groapa în sine era aproape astupată când a decis CNADNR să nu mai finanţeze lucrările."

Norocul i-ar putea surâde însă veteranului Şulea. La doar 200 de metri de fostul său loc de muncă au început să se caşte nişte gropi noi, de dimensiuni considerabile, care ar putea găzdui un şantier timp de jumătate de secol.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 18.10.2016 15:33 Politic

National Cinematografic