DSP explică de ce foloseşte faxul: Nu avem voie pe dial-up înainte de 7 seara, că e scump

Cu toţii ne-am amuzat ieri la auzul veştii că Direcţia de Sănătate Publică încă se bazează pe bătrânul fax, dar iată că există şi o explicaţie! Potrivit unui comunicat oficial, DSP-urile din întreaga ţară sunt dotate şi cu o conexiune la internet de ultimă generaţie, însă aceasta nu a putut fi folosită dintr-un motiv foarte simplu.

„La noi în instituţie nu e voie să intri pe dial-up înainte de 7 seara. În timpul zilei sunt de zece ori mai scumpe impulsurile! Cum ar fi să ne conectăm la XNet aşa, toată ziua, cum ne taie pe noi capul, să descărcăm de pe Kazaa ultimul album Spice Girls? Ce, suntem în Star Trek?”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Bucureşti, Elvis Nicu.

„Partea bună e că, până în 2026, sediile noastre din marile oraşe vor fi branşate la o conexiune de internet experimentală, prin cablu TV. Aceasta ne-ar putea asigura chiar şi 500 MB de trafic pe lună. În acest timp, toţi angajaţii vor fi instruiţi să utilizeze cea mai nouă versiune de Netscape Navigator”, adaugă reprezentantul DSP.

Scris de Vasile
1 aprilie 2020 13:04
Citește mai mult despre: internet

Alte articole

Vezi mai mult