Dublă sărbătoare în Bucureşti! În timpul Festivalului Enescu a început şi Festivalul Oprescu

O explozie de entuziasm cuprinde Bucureştiul! Pentru prima oară în mulţi ani, Capitala găzduieşte simultan două manifestări de mare amploare, care îi vor încânta atât pe localnici, cât şi pe turişti: Festivalul Enescu şi Festivalul Oprescu.

“Festivalul Oprescu e un adevărat regal de percheziţii şi încarcerări. Vă va aduce negreşit zâmbetul pe buze”, spune Decebal Popescu, event planner la DNA. “Spre deosebire de ‘Enescu’, despre care toată lumea aflase cu mult timp înainte, ‘Oprescu’ a fost pus la cale în secret, ca să-i dăm drumul abia când am pus toate detaliile la punct. Suntem la prima ediţie în Bucureşti, sperăm să iasă totul bine şi publicul să fie mulţumit”

Festivalul Oprescu a debutat duminică, 6 septembrie, cu comedia “Flagrantul şi arestul”, protagoniştii fiind răsplătiţi cu ropote de aplauze de bucureştenii pasionaţi de justiţie. Potrivit organizatorilor, vor urma cel puţin 30 de zile de spectacol “underground” într-un teatru de maximă securitate, la finele festivalului urmând să fie pusă în scenă tragedia clasică “Verdictul”, pe care milioane de locuitori ai Capitalei o aşteaptă cu sufletul la gură de ani buni.

“Mulţumim Primăriei Bucureşti pentru sprijinul tehnic, actori şi recuzită”, a adăugat un procuror DNA.

Scris de Vasile
7 septembrie 2015 11:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult