Dulapul cu marijuana de la USR, pus sub cheie după discursul lui Hărnârveanu

Gata cu marijuana la liber pentru membrii USR. După ce deputatul Filip Hărnârveanu a ținut un discurs incoerent în parlament, colegii lui au verificat speriați dulapul cu marijuana din sediul USR și cele mai negre gânduri ale lor s-au adeverit: cineva îl golise.

Confruntat de colegii de partid, Filip Hărnârveanu a negat c-ar avea vreo legătură cu dispariția stocului de marijuana al USR. „N-am fost eu, ci un unicorn a mâncat toată marijuana, că o fi crezut probabil că-i iarbă normală. L-am văzut cu ochii mei“, s-a apărat Hărnârveanu în fața celorlalți membrii USR.

Chiar dacă alți doi useriști spun c-au văzut și ei unicornul, puțini l-au crezut pe Hărnârveanu. Ce e cert însă e că acum dulapul cu marijuana al partidului este sub cheie, așa că useriștii nu vor mai avea acces la liber la marijuana, ca până acum.

Deși crudă, măsura este susținută de majoritatea membrilor USR, care spun că nu e normal ca toți să cotizeze pentru achiziția de marijuana, dar unii ca Filip Hărnârveanu să consume cât alții zece la un loc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 aprilie 2022 12:52
Citește mai mult despre: marijuana USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult