Duminică de groază în Bucureşti! 174 de răniţi după ce s-au ciocnit două maratoane

Pentru majoritatea bucureştenilor, weekendul a fost o ocazie excelentă pentru grătar, bere şi consumul de marijuana. Cu toate acestea, visul întunecat al unei vieţi lungi şi sănătoase i-a atras în capcană pe mii de localnici, care au participat la maratoane şi crosuri de-a lungul şi de-a latul oraşului.

În dimineaţa zilei de duminică, transmite Poliţia rutieră, 174 de atleţi amatori au fost răniţi când cele două maratoane la care participau s-au ciocnit într-o intersecţie din centru.

“Cercetările preliminare arată că semimaratonul HealthyRunningFitFest2016 n-a acordat prioritate de dreapta maratonului BucharestSpringCrossSportBroccoli. Izbirea a fost deosebit de violentă, mai ales că nici unul dintre maratoane n-a frânat, pentru că şi-ar fi ieşit din ritm”, spune Decebal Popescu, fochist în cadrul IGP.

“Câteva zeci de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, unii pe fondul malnutriţiei, alţii doar ca să pară interesanţi. Au fost chiar şi câteva julituri. Dezastrul putea fi evitat dacă alergătorii mergeau în weekend la o terasă, ca oamenii normali”, adaugă autorităţile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: alergare Bucuresti cros maraton

Alte articole

Vezi mai mult