Celebra divinitate Dumnezeu este cu nervii la pământ, și totul din cauza Gabrielei Firea. Obsesia primarului Capitalei de a se ruga zgomotos și cu telefonul pornit, ca s-o vadă cât mai multă lume, i-a tocat complet nervii lui Dumnezeu.

firea_pandele_rugaciune.jpg ”Ce dumnezeu mă stresezi zi și noapte cu rugăciunile tale - pe care nici măcar nu le știi, că le citești de pe telefon. Roagă-te naibii mai încet, femeie, că nu mai rezist!”, a răbufnit celebra divinitate la adresa Gabriele Firea.

În loc s-o potolească, avertismentul lui Dumnezeu mai mult a întărâtat-o pe Gabriela Firea. ”Cine este acest Dumnezeu care își permite să se ia de mine? Ce-a făcut el pentru bucureșteni? Câți bani a donat el pentru Catedrală? Sigur e plătit de Soroș ca să mă atace, că scrie și Biblie că Dumnezeu a avut discuții cu evreii. Cu evreul Soroș, sunt sigură”,  a reacționat Firea.

Șeful CNCD a anunțat că instituția s-a autosesizat din oficiu și l-a amendat deja pe Dumnezeu cu 30.000 de lei. ”Dumnezeu o atacă mârșav pe doamna Gabriela Firea și practic o persecută pentru că se roagă la Dumnezeu. Dumnezeu a discriminat în mod evident aici, trebuia amendat”, a precizat Csaba Asztalos.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 23.04.2020 14:44 Politic

National Cinematografic