Dumnezeu îi cere lui Firea să se roage naibii mai încet, ca să-i audă și pe alții

Celebra divinitate Dumnezeu este cu nervii la pământ, și totul din cauza Gabrielei Firea. Obsesia primarului Capitalei de a se ruga zgomotos și cu telefonul pornit, ca s-o vadă cât mai multă lume, i-a tocat complet nervii lui Dumnezeu.

”Ce dumnezeu mă stresezi zi și noapte cu rugăciunile tale – pe care nici măcar nu le știi, că le citești de pe telefon. Roagă-te naibii mai încet, femeie, că nu mai rezist!”, a răbufnit celebra divinitate la adresa Gabriele Firea.

În loc s-o potolească, avertismentul lui Dumnezeu mai mult a întărâtat-o pe Gabriela Firea. ”Cine este acest Dumnezeu care își permite să se ia de mine? Ce-a făcut el pentru bucureșteni? Câți bani a donat el pentru Catedrală? Sigur e plătit de Soroș ca să mă atace, că scrie și Biblie că Dumnezeu a avut discuții cu evreii. Cu evreul Soroș, sunt sigură”, a reacționat Firea.

Șeful CNCD a anunțat că instituția s-a autosesizat din oficiu și l-a amendat deja pe Dumnezeu cu 30.000 de lei. ”Dumnezeu o atacă mârșav pe doamna Gabriela Firea și practic o persecută pentru că se roagă la Dumnezeu. Dumnezeu a discriminat în mod evident aici, trebuia amendat”, a precizat Csaba Asztalos.

Scris de Calin
23 aprilie 2020 12:04
Citește mai mult despre: Firea

Alte articole

Vezi mai mult