Dumnezeu îi ia mai întâi pe cei buni. Interlopul Fane Spoitoru a murit, iar Iliescu e încă în viață

Încă o bilă neagră pentru celebra divinitate Dumnezeu. Ieri l-a luat dintre noi pe interlopul Fane Spoitoru, la doar 57 de ani, în timp ce criminalul Ion Iliescu, deși cu aproape 30 de ani mai bătrân, e încă în viață. Asta arată încă o dată, dacă mai era vreun dubiu, că Dumnezeu îi ia mai întâi pe cei buni, păstrând canaliile pentru mai încolo.

”O zi neagră pentru orice român”, a comentat reputatul analist Decebal Popescu. ”Orice zi în care ni se reamintește că suntem muritori și-l vedem pe Ion Iliescu în viață nu poate fi altfel decât deprimantă. Dumnezeu probabil ne pedepsește pentru ceva și îl lasă pe Iliescu viu. O soarta crudă pentru poporul român!”

Pe de altă parte, așteptarea asta interminabilă a morții lui Ion Iliescu le dă multor români un scop în viață. ”Sunt oameni care doar pentru asta mai trăiesc, ca să apuce ziua în care îl văd pe Iliescu mort” spune Decebal Popescu. ”Și cu cât așteptarea asta va fi mai lungă, cu atât va fi mai mare bucuria când Iliescu, să sperăm, va muri.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 aprilie 2016 07:04
Citește mai mult despre: dumnezeu Iliescu

Alte articole

Vezi mai mult