O veste bună şi una proastă din partea guvernului de la Chişinău! Potrivit serviciilor secrete moldovene, armata rusă staţionată în Transnistria ar fi acceptat să se retragă din regiune, dar nu spre est, cum ar părea firesc, ci pe ruta Galaţi - Brăila - Bucureşti.

braila_invazie_galati.jpg
Generalul transnistrean Vasili Balşoi-Huienko spune că, imediat ce “se vor retrage prin România până nu mai rămâne nimic”, ruşii vor continua să se retragă înspre Europa de Vest: “Vom părăsi, pe rând, Polonia, Germania, Franţa şi celelalte ţări europene cu scopul de a ne retrage spre Washington.”

Balşoi-Huienko a explicat de ce predarea controlului asupra Transnistriei nu poate fi făcută normal, printr-o retragere directă în direcţia Moscova. “Cu riscul de a ocoli puţin, ne vom întoarce acasă pe partea cealaltă, prin Kamceatca, după ce ne predăm puţin şi japonezilor, să se înveţe minte cu insulele Kurile. Deşi e mai scurt drumul, o retragere spre est ar fi însemnat să traversăm Ucraina, unde e zonă de război şi nu vrem să stârnim nelinişte.”

Liderul Armatei a XIV-a a adus asigurări că niciun locuitor al României nu va avea de suferit. “Unde prin locuitor, bineînţeles, ne referim la colegii noştri Ivan şi Grigori de la ambasadă.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 06.08.2014 16:21 Politic

National Cinematografic