După 25 de ani. Un grup de hipsteri şi studenţi plătiţi de Soros au bătut minerii în faţa Guvernului

Scene de o violenţă care aminteşte de anii ‘90. Hoarde de studenţi plătiţi de Soros au atacat un grup de mineri care protestau paşnic în faţa Guvernului, lovindu-i cu bestialitate. Studenţii povestesc ce au găsit asupra minerilor. Obiectele arată că minerii aveau de gând să răstoarne ordinea socială.

“Aveau telefoane mobile. Aveau sandvişuri. Aveau ceasuri electronice. Unul avea Euro la el, două fise de un Euro. Aveau chei de Logan, bilete de tren. Antiperspirant. Unul avea un ghid TV!”, spune Marian Coltea, student plătit de Soros, care a venit să bată mineri.

Martorii spun că studenţii i-au lovit pe mineri cu mapele. Cei mai violenţi au fost cei de la matematică. Ei i-au înjunghiat pe mineri cu compasul. Dădeau fără discernământ. Dacă aveai puţină funingine pe tine, ţi-o luai. A păţit-o pe pielea lui un coşar, care mergea să cureţe un coş pe Grigore Alexandrescu.

După ce i-au bătut, studenţii plătiţi de Soros le-au spus minerilor să plece acasă la ei în Valea Jiului şi să nu uite niciodată că Apple e mai bun decât Android. Apoi, studenţii s-au deplasat în ordine spre Romexpo.

George Soros a venit la Romexpo şi le-a ţinut studenţilor un discurs emoţionant: “Vă mulţumesc încă o dată tuturor pentru ceea ce aţi demonstrat şi în aceste zile. Că sunteţi o forţă puternică, cu o înaltă disciplină civică şi muncitorească. Oameni de nădejde şi la bine, dar mai ales la greu”, ar fi declarat George Soros.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 aprilie 2016 13:04
Citește mai mult despre: George Soros guvern hipster mineri

Alte articole

Vezi mai mult