După ambasada Rusiei, Șoșoacă s-a dus și la cea a Germaniei, să ceară cârnați

Senatoarea Diana Şoşoacă e pusă pe făcut turul ambasadelor! Potrivit unor surse diplomatice de încredere, după vizita la Ambasada Rusiei, unde a proclamat neutralitatea României şi a gustat câteva mini-clătite cu icre negre şi smântână, Şoşoacă s-a prezentat la Ambasada Germaniei, unde a cerut o sacoşă de cârnaţi, da’ să fie din ăia groşi, sănătoşi, ca la Oktoberfest.

Ambasada Germaniei nu a negat şi nici nu a confirmat vizita, însă din curtea impunătoarei clădiri s-a auzit un sfârâit puternic, semn că doleanţele Dianei Şoşoacă ar putea fi luate în considerare.

„La cum o ştiu pe colega mea, urmează ambasada Italiei pentru o pizza, a Ungariei pentru un ceaun de gulaş şi a Nigeriei ca să afle ce se mănâncă în Africa şi dacă e cât de cât apetisant. Numai de ambasada Americii nu se apropie, probabil ştie că va fi trimisă la Mec”, a speculat Geany zis Briceag, senator, fost coleg al Dianei Şoşoacă în AUR până când aceasta a început să-şi muşte colegii de degete când nu erau atenţi, aşa că au dat-o afară.

Scris de TNR
1 aprilie 2022 14:59
Citește mai mult despre: sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult